Odmorite sa svrhom…

ZA OSMIJEH SVAKOG DJETETA!

Kada za Hotel Pahuljica gošće i gosti kažu da odiše toplinom doma, a da naš tim tretira goste poput članova porodice, to su najveći komplimenti koje možemo dobiti. Upravo su dom i porodica ono što smatramo da svako dijete u Bosni i Hercegovini treba imati, odrastati voljeno, poštovano i zaštićeno.

Upravo zato je Hotel Pahuljica ponosni partner organizacije SOS Dječija sela BiH koja u našoj zemlji djeluje već 27 godina, pružajući stotinama djece toplo porodično okruženje, ljubav, osjećaj pripadnosti, obrazovanje i priliku za bolju budućnost. Uspješan rad organizacije omogućen je upravo zahvaljujući podršci individualaca, kompanija i institucionalnih partnera.

Od danas, kao gošće i gosti našeg hotela, djeci Bosne i Hercegovine pomažete i vi!

KAKO MOŽETE POMOĆI DJELOVANJE SOS DJEČIJIH SELA BiH?

Rezervišite i platite svoje noćenje sigurno i brzo putem našeg online sistema. Svakom uplatom noćenja u Hotelu Pahuljica pomažete rad SOS Dječjih sela BiH. Hotel Pahuljica će izdvojiti 5 KM od svake uplate i tako podržati rad SOS Dječijih sela BiH.

Prilikom dolaska u Hotel Pahuljica, na recepciji ćete primijetiti kutije za donacije SOS Dječijih sela BiH. Ovdje možete ostaviti svoj dobrovoljni prilog u iznosu koji sami odredite. Uz vašu velikodušnu pomoć, zajedno ćemo stvarati ljubavlju ispunjeno porodično okruženje u kojem će djeca odrastati.

Više informacija o radu SOS Dječijih sela BiH saznajte na www.sos-ds.ba